Hankkeen oppimateriaalit julkaistu avoimesti

LUMATIKKA-hankkeessa on vuosina 2018–2022 julkaistu satoja asiantuntijavideoita ja muita matematiikan oppimateriaaleja, kuten opetuksessa käytettäviä tehtäväpaketteja. Oppimateriaalit on nyt julkaistu myös verkkokurssien ulkopuolelle Avointen oppimateriaalien kirjastossa ja Youtubessa.

Materiaalikokoelmat Avointen oppimateriaalien kirjastossa aoe.fi

Kuvakaappaus aoe.fi-sivuston materiaalihausta.

Avointen oppimateriaalien kirjastoon on laadittu LUMATIKKA-hankkeen materiaaleista parikymmentä kokoelmaa eri matematiikan opetuksen aiheista. Kokoelmien aiheisiin, kohderyhmiin ja muihin tietoihin voit tutustua tarkemmin sivustomme osuudessa Materiaalikokoelmat. Materiaalikokoelmat-sivulla on listattu linkit kunkin materiaalin pariin, mutta materiaaleja voi etsiä halutessaan myös suoraan aoe.fi-osoitteesta hakuehdolla ”LUMATIKKA”.

Soittolistat Youtubessa

Kuvakaappaus Youtube-kanavalta, jossa näkyy matematiikan opetukseen liittyvien soittolistojen kuvakkeita.

Kaikki hankkeessa kuvattu videomateriaali on koottu ja julkaistu Youtube-kanavallamme. Yksittäisten videoiden lisäksi videoihin voi tutustua kätevästi eri teemojen mukaisien soittolistojen kautta. Soittolistoja löytyy sekä verkkokurssiemme sisältöjen mukaan lajiteltuna, mutta myös matematiikan opetusaiheiden perusteella luokiteltuna. Soittolistoihin voit siirtyä Youtube-kanavallemme johtavan linkin kautta.

Top