Osallistujapalautteita koulutuksesta

LUMATIKKA-koulutukseen on osallistunut vuosien 2018–2020 välillä jo reilusti yli tuhat opettajaa tai opettajaksi opiskelevaa. Olemme saaneet osallistujilta ihania palautteita koulutuksesta. Tässä muutamia palautteita koottuna.

”Kiitos! Yksi parhaista verkkokursseista, jolle olen osallistunut, jollei paras. Toivottavasti tämä viesti menee perille myös opettajille.”

”Suurkiitokset antoisasta ja hyvin toteutetusta kurssista! Ihanaa, että tämmöistä järjestetään meille tiedonnälkäisille opettajille aikana, jolloin moneenkaan täydennyskoulutukseen ei ole mahdollista osallistua. Olemme työparini kanssa inspiroituneet kovasti kurssin aikana ja olen saanut kurssista valtavasti apua ja innostusta työhöni.”

”Todella hyvä ja käytännönläheinen kurssi. Teoriaa ja käytäntöä on yhdistetty hyödyllisellä tavalla. Videot olivat erityisen hyviä ja sopivan pituisia. Kurssi oli koostettu siten, että se eteni loogisesti. Hyviä vinkkejä opetukseen sai ihan kaikista videoista. Tehtävät olivat järkevän laajuisia ja hyvin lasten kanssa toteutettavissa. Tämän kaltainen toteutustapa on myös erittäin toimiva. Tällaista lisää!”

”Materiaalinne kurssilla oli loistavaa. Kiitos kaikille opettajille! Olette huippuammattilaisia!”

”Otroligt intressanta kurser och väldigt givande.”

”Kiitos hienosta ja monipuolisesta kurssista. Opettajuutta kehitetty ja vahvistettu kurssin avulla monipuolisesti!”


Top