Om oss

I underkategorierna till den här sidan kan du läsa närmare om oss och våra utbildningar!

Vi har erbjudit LUMATIKKA-utbildning ända sedan 2018

Gör en djupdykning i historien bakom LUMATIKKA-fortbildningsprogrammet från de första stegen till dagens kurser. Du får bekanta dig med hur programmet har utvecklats sedan det först blev till 2018. Ett stort antal sakkunniga har bidragit till utvecklingen och med sin insats utformat programmet vidare till dess nuvarande form.

I underkategorin Projektansvariga kan du lära känna dessa duktiga personer som byggt upp fortbildningsprogrammet med sitt breda kunnande.

Kuvassa kollaasi hankkeen tekijöistä.

Vi svarar på dina frågor

Vill du kanske få klarhet i någon fråga som berör en enskild utbildningsdel? På sidan Frågor och svar har vi besvarat en rad frågor om LUMATIKKA+-programmet och dess målgrupp samt om hur kurserna kan avläggas i DigiCampus-portalen. På så sätt har vi velat se till att du snabbt och enkelt hittar den information du letar efter.


Integritet är viktigt för oss

Inom ramen för hela LUMATIKKA+-programmet är vi måna om att skydda dina personuppgifter. Vår dataskyddsbeskrivning är alltid tillgänglig, så att du kan få en inblick i våra verksamhetsprinciper och vår policy när det gäller hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter. Vi vill försäkra oss om att vår dataskyddspolicy är både transparent och trygg för deltagarna.

Top