GeoGebra

Idealamppu

LUMATIKKA-koulutuksen valinnaisessa osassa voit koota tarjolla olevista kursseista itseäsi kiinnostavan 6 opintopisteen laajuisen kokonaisuuden. Valinnaisen osan kurssit ovat itsenäisiä kokonaisuuksia, eikä niiden suorittaminen edellytä kaikille yhteisen osan tai luokka-astekohtaisen osan suorittamista.


GeoGebran hyödyntäminen lukiomatematiikan opetuksessa (1 op)

Kurssi järjestetään Jyväskylässä kesäkuussa 2019!

KURSSIKUVAUS JA TAVOITTEET

Yksipäiväinen, käytännönläheinen kesätyöpaja lukio-opettajille dynaamisen GeoGebra-ohjelmiston käyttöön! Kurssin aikana perehdytään GeoGebran hyödyntämiseen lukion opetussuunnitelman mukaisten tavoitteiden saavuttamiseksi matematiikassa. Työpajan jälkeen GeoGebran tutkimusjohtaja Zsolt Lavicza luennoi englanniksi aiheesta Mitä luovuus merkitsee matematiikan opetuksessa? Moni- ja poikkitieteisiä lähestymistapoja kouluopetukseen.

Työpajaan ja luentoon osallistuvat voivat kirjata kurssista 1 op:n suorituksen LUMATIKKA-koulutuksen valinnaisosaan.

Kohderyhmä

Työpaja on suunnattu erityisesti lukion matematiikan aineenopettajalle. Myös kiinnostuneet ammatillisen koulutuksen ja peruskoulun opettajat voivat osallistua koulutukseen.

aikataulu, paikkakunnat ja ilmoittautuminen
valmistaudu koulutukseen

Koulutustilassa on käytettävänä tietokoneita, mutta halutessasi voit ottaa mukaan oman kannettavan tietokoneen. Lataa laitteellesi valmiiksi ilmainen ohjelmisto GeoGebran sivulta. Ohjelmistoversioksi kannattaa valita Classic 5 tai Classic 6, jotka molemmat ovat tällä hetkellä käytössä digitaalisessa ylioppilaskokeessa.

Kouluttaja

Lauri Hellsten
FM, matematiikan ja fysiikan lehtori, Espoon yhteislyseon lukio
lauri.k.hellsten@gmail.com

Top