Loppuspurtti syksyn kursseilla

Kansikuvan grafiikka: Emilia Erfving

Kaikki LUMATIKKA-ohjelman syksyn koulutukset on saatu käyntiin! Valtaosan kursseista pystyy aloittamaan itselleen sopivaan aikaan ja etenemään omassa tahdissaan. Huomaathan, että syksyn kurssisuoritukset tulee olla tehtynä 15.12.2019 mennessä, mikäli haluat ansaita osaamismerkkejä ja kurssitodistuksia. Suoritukset eivät siirry kevään kursseille.

Linkit kurssialueille on listattu alla. Luo itsellesi käyttäjätunnus MOOC-palveluun. Erillistä kurssiavainta ei tarvita.

Jatkuvasti avoimet kurssit syksyllä 2019

LUMATIKKA1: Matematiikan polulla varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle (3 op)

LUMATIKKA2: Varhaiskasvatus ja esiopetus (6 op)

LUMATIKKA2: Luokat 1-6 (6 op)

LUMATIKKA2: Luokat 7-9 (6 op)

LUMATIKKA2: Lukio (6 op)

LUMATIKKA3: Ohjelmoinnin merkitys matematiikan opetuksessa (2 op)

LUMATIKKA3: Projektit opetuksen polkimena (1 op teoria)

LUMATIKKA3: Matematiikkaa kehollisesti ja liikkuen (2 op)

LUMATIKKA3: Algoritmisen ajattelun kehittäminen (2 op)

LUMATIKKA3: Rakennetaan matemaattisia esineitä (2 op)

Kurssit keväällä 2020

LUMATIKKA-hanke on saanut jatkoaikaa keväälle 2020! Toteutamme verkkokursseja toukokuuhun 2020 asti ohjatusti. Julkaisemme tarkemman aikataulun loppusyksystä 2019. Voit tilata muistutuksen ilmoittautumisaikojen alkamisesta sähköpostiisi.

Svenska kursversioner

Läs mera: https://lumatikka.luma.fi/sv


LUMATIKKA on LUMA-keskus Suomen koordinoima ja Opetushallituksen rahoittama matematiikan opetuksen ja oppimisen täydennyskoulutusohjelma (15 op) varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja toisen asteen opetushenkilöstölle. Lue lisää https://lumatikka.luma.fi. Lisätietoja info@lumatikka.luma.fi.