Loppusyksyn LUMATIKKA-koulutuksia

Kansikuvan grafiikka: Emilia Erfving

Syysarki rullaa taas – olisiko aika kouluttautua? Tässä koottuna LUMATIKKA-täydennyskoulutusohjelman syksyn 2019 koulutuksia, niin verkossa kuin lähiopetuksenakin. Kaikki kurssimme ovat osallistujille maksuttomia.

Jatkuvasti avoimet kurssit

Näiden kurssien verkko-opinnot voit aloittaa milloin vain ja edetä omassa tahdissasi ilman erillistä ilmoittautumista. Opinnot tulee suorittaa 15.12. mennessä. Luo itsellesi käyttäjätunnus MOOC-palveluun. Kurssiavainta ei tarvita.

Kurssien aiheeseen liittyvät vapaaehtoiset lähipäivät toteutuetaan, jos ilmoittautuneita on tarpeeksi määräaikaan mennessä.

LUMATIKKA1: Matematiikan polulla varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle (3 op)

LUMATIKKA2: Varhaiskasvatus ja esiopetus (6 op)

LUMATIKKA2: Luokat 1-6 (6 op)

LUMATIKKA2: Luokat 7-9 (6 op)

LUMATIKKA2: Lukio (6 op)

LUMATIKKA3: Ohjelmoinnin merkitys matematiikan opetuksessa (2 op)

LUMATIKKA3: Projektit opetuksen polkimena (1 op teoria)

Aikataulutetut kurssit

Näiden kurssien verkko-opinnot alkavat 28.10. ja niille tulee ilmoittautua ennakkoon. Opinnot tulee suorittaa 15.12. mennessä. Ohjeet oppimisympäristöön kirjautumiseen lähetetään kurssin alkaessa sähköpostilla.

Kurssien aiheeseen liittyvät vapaaehtoiset lähipäivät toteutuetaan, jos ilmoittautuneita on tarpeeksi määräaikaan mennessä.

LUMATIKKA3: Matematiikkaa kehollisesti ja liikkuen (2 op)

LUMATIKKA3: Algoritmisen ajattelun kehittäminen (2 op)

LUMATIKKA3: Rakennetaan matemaattisia esineitä (2 op)

Svenska kursversioner

Läs mera: https://lumatikka.luma.fi/sv


LUMATIKKA on LUMA-keskus Suomen koordinoima ja Opetushallituksen rahoittama matematiikan opetuksen ja oppimisen täydennyskoulutusohjelma (15 op) varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja toisen asteen opetushenkilöstölle. Lue lisää https://lumatikka.luma.fi. Lisätietoja info@lumatikka.luma.fi.