Projektioppimiseen potkua valinnaiselta verkkokurssilta

Kaikilla koulutusasteilla työskenteleville opettajille ja kasvattajille suunnatun vuorovaikutteisen Projektit opetuksen polkimena (2 op) -verkkokurssin ensimmäinen toteutus alkaa 14.1.2019.

Projektioppiminen tuo matematiikan opetukseen lisäarvoa syventämällä ja laajentamalla oppijoiden tietoja ja taitoja. Projektien avulla oppijat pääsevät näkemään, mihin kaikkeen arjessa tarvitaan matematiikkaa. Opetuksesta tulee oppijalähtöistä ja oppijat ovat aktiivisia toimijoita oppimisprosessin aikana. Matematiikan opetus monipuolistuu, kun eheyttävä ja ilmiöpohjainen opetus sulautuvat luonnollisesti projektityöskentelyyn. Matematiikan lisäksi oppijat harjoittelevat muita työelämätaitoja, kuten yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tällä kurssilla tutustut projektioppimiseen ja sen arviointiin matematiikan opetuksen näkökulmasta sekä laadit oman projektioppimiskokonaisuuden, josta saat vertaispalautetta. Kurssilla saat konkreettisia opetusmalleja ja materiaaleja oman opetuksen suunnittelun tueksi.

Kurssin tavoitteena on antaa sinulle uusia työkaluja opetuksesi kehittämiseen, kannustaa sinua käyttämään projektioppimista matematiikan opetuksessa ja tukea sinua projektioppimiskokonaisuuden toteutuksessa.

Kurssi järjestetään ohjatusti 14.1. – 7.4.2019. Ilmoittautuminen päättyy 13.1.2019. Ilmoittautumisajan jälkeen ole yhteydessä info@lumatikka.luma.fi vapaista kurssipaikoista.

LUE LISÄÄ KURSSISTA | ILMOITTAUDU